Om oss

Pianorent AB grundades i Danmark år 1985 med målsättningen att erbjuda uthyrning av pianon, flyglar och digitalpianon till rimliga priser, så att fler kunde få möjligheten att prova pianospelandet. Pianorent hyr idag ut instrument i Danmark och Sverige och är systerbolag till firman Juhl-Sørensen. Det är Juhl-Sørensens butiker och personal i Århus, Köpenhamn och Stockholm som står för uthyrningen av Pianorents instrument och kontakten med Pianorents kunder.

Om Juhl-Sørensen

Juhl-Sørensen är ett familjeföretag som grundades 1895 och som idag drivs av fjärde generationen. Utöver uthyrning genom Pianorent bedriver Juhl-Sørensen även försäljning och service av pianon, flyglar och digitalpianon. Juhl-Sørensen är Skandinaviens ledande verksamhet inom pianobranschen med butiker i Köpenhamn, Århus och Stockholm. Den har även exklusiv agentur för världens ledande flygelfabrikat Steinway & Sons i Danmark, Norge, Finland och Sverige.

Kontakt

Önskar du hyra ett instrument, eller köpa det instrument du hyr, vänligen kontakta en av våra butiker nära dig. En stor del av de instrument som erbjuds på hemsidan kan provspelas i butikerna, men kontakta oss gärna innan ditt besök för att höra vilka instrument som kan provspelas. Digitalpianon kan avhämtas i butikerna och det är ofta möjligt att få med sig instrumentet hem med det samma. Har du frågor rörande hyresavtal, uppsägning, betalning m.m. så kontakta vår administration.

Uthyrning / Administration
Stockholm

STEINWAY GALLERY JS Piano AB
Tegeluddsvägen 100
115 28 Stockholm
Tel. +46 8 663 40 44
email: info@piano.se