Hyresvillkor

Avtalstid

Hyresperioden gäller för minst 12 månader.

Hyr först, känn efter, köp sedan

Efter 12 månader kan man

  • Fortsätta att hyra till samma pris.
  • Köpa loss pianot eller köpa ett bättre instrument i högre prisklass och få tillbaka inbetalda hyresavgifter (max 12 mån).
  • Avsluta kontraktet och lämna instrumentet tillbaka. Kontraktet sägs upp med en månads skriftligt varsel från endera sidan.

Kostnad

Månadsavgift: från 200:- för ett digitalpiano, från 550:- för ett akustiskt piano. Startavgift: 500:- för administrativa kostnader. Transportkostnad: varierar beroende av vart instrumentet ska levereras – vi har förmånliga villkor hos pianotransportörer som vi brukar anlita.

Leverans

Så fort vi har fått tillbaka underskrivet kontrakt med kopia av legitimation, och registrerat inbetalning på första hyresmånad, transportkostnad och administrationsavgift är det butiksstämda instrumentet på väg till er! VG och notera att vi alltid gör en kreditupplysning.

Månadsbetalning

Hyran för instrumentet betalas månadsvis i förskott. Pianorent skickar inte ut några månadsfakturor. Det är kundens ansvar att inbetalningen görs i tid via internetbank där man kan lägga upp återkommande månadsbetalningar eller via postgiroblankett.